CAMPING EL SOLSONÈS

ENTORN

Càmping El Solsonès està situat en un entorn que permet realitzar, des del propi allotjament, tot tipus de rutes a peu o en bicicleta.

Turisme actiu

Rutes a peu i amb bici

Al Solsonès és la comarca anomenada “de les 1.000 masies“, i és que també la podríem anomenar la de les 1.000 rutes, doncs hi ha tant per descobrir al nostre entorn que a partir de les rutes que us proposem, podreu recórrer els principals corriols, camins, pistes i punts d’interès de la nostra fantàstica comarca, a peu o amb bicicleta.

Turisme cultural

Patrimoni i cultura

El Solsonès, un lloc singular on tan aviat pots tastar la neu freda del nord de la comarca, com contemplar els camps grocs del sud. Una comarca poc poblada, natural i salvatge, amb un notable entramat d’indrets per descobrir i activitats per a gaudir amb els teus.

Solsona, la seva capital, dóna nom al Solsonès. Centre geogràfic de Catalunya, a poc més de cent quilòmetres de Barcelona. D’ella has de saber que és una població moderna i medieval a la vegada, a la falda del Prepirineu: una ciutat per a descubrir, una ciutat amb caràcter!

Turisme familiar

Què fer

Al Solsonès hi trobaràs infinitat de propostes per dur a terme amb la llibertat d’anar pel teu compte: rutes senyalitzades per fer senderisme i btt, fires, museus… D’altres són experiències dissenyades per professionals locals, activitats adreçades a tots els públics, amb els quals podràs impregnar-te del Solsonès a través de la historia, la gastronomía, el paisatge, l’aventura…

Al nord del Solsonès s’alcen les serres abruptes d’Odèn i de la Vall de Lord, al Prepirineu, amb paisatges que tallen l’alè. Al centre, Solsona senyoreja un país de replans endreçats que onegen amb calma. I al sud s’estén un vast territori de masies disseminades i pobles minúsculs.