ENTORN

Esport i aventura

Vol en globus

Un vol en globus és una experiència única i apassionant que t’has de permetre viure!

Es pot volar durant tot l’any, cada època té el seu encant particular.

A Globus Pirineu ofereixen tot un seguit de packs per volar en globus per a sorprendre’t a tu i als teus! Cada pack està pensat per oferir, a part del passeig en globus, una experiència única i diferent. Tots inclouen un vol en globus d’1h i 15min aprox., esmorzar amb embotits de la zona, brindis amb cava i un reportatge fotogràfic . No t’ho perdis!

5% de descompte exclusiu per a clients del Càmping el Solsonès

Esports d’aigua

Aquí se mostrarán las pestañas.
El primer h3 de cada contenido se usará como título de su pestaña. Puedes cambiarlo por otro tag o una clase en el panel lateral

ESPELEOLOGIA i BARRANQUISME

Espeleologia i Barranquisme

La caseta del Pantà

Caiac i Paddle Surf a Sant Ponç – La caseta del Pantà

Parc d’aventura i tubbies a Port del Comte

Gaudeix d’un dia d’aventura i diversió durant la teva estada al Càmping el Solsonès, visitant el parc d’aventura de Port del Compte.

El complex de l’estació d’esquí de Port del Comte no es limita a oferir activitats d´hivern. Durant la resta de l’any gaudeix del parc d’aventures i els tubbies, on tant els grans com els més petits s’ho passaran d’allò més bé.

Tirolines, tir amb arc, escalada, trineus lliscants…

Dates: L’inici de les activitats d’aventura és per Setmana Santa – 13 d´abril- i fins al 31 d´octubre.

10% de descompte exclusiu per a clients del Càmping el Solsonès

Vine a gaudir de la neu

Hivern a la neu

Aquí se mostrarán las pestañas.
El primer h3 de cada contenido se usará como título de su pestaña. Puedes cambiarlo por otro tag o una clase en el panel lateral

Esquí nòrdic Tuixent – la Vansa

Esquí nòrdic Tuixent – la Vansa

L’estació d’esquí nòrdic de Tuixent – la Vansa està situada a 38 kms del Càmping i ubicada a la cara nord del massís del Port del Comte, que va des de la Muntanya de l’Arp a 1.830m. fins al Prat Llong a 2.150m.

L’estació disposa d’un total de 30 kms de circuïts de diferents nivells per practicar l’esquí de fons, que discorren pels boscos de la muntanya de l’Arp. També hi ha senyalitzats varis recorreguts per fer amb raquetes de neu. Compten a més, amb moltes instal·lacions i serveis com escola d’esquí, lloguer de material, bar i restaurant, infermeria i activitats per a escoles i famílies.

Estació d’esquí Port del Comte

Estació d’esquí Port del Comte

A més podràs lliscar pels quasi 50 km esquiables de pistes de tots els nivells i dificultats i podràs millorar la teva tècnica amb els professors de les escoles d’esquí de l’estació.

L’estació compta amb una àmplia gama d’activitats recreatives com els itineraris amb raquetes de neu, excursions en trineu amb gossos (mushing) jardí de neu per a que els més petits tinguin el seu primer contacte amb la neu, i una zona especial per baixar amb trineus i tubbies.