ENTORN

SORTIDES GUIADES DE NATURA

L’espectacle de la brama del cérvol i la daina

Veurem caure el capvespre escoltant els brams dels cérvols i els roncs de les daines, un espectacle que té lloc entre els mesos de setembre i octubre quan els mascles d’aquestes espècies bramen i lluiten per aconseguir les femelles. Tot això amb l’ajuda de prismàtics i telescopis diürns.

Un esdeveniment únic i singular on tota la família descobrireu, de la mà dels nostres guies professionals, com observar-los i escoltar-los.

Vols viure-ho?

La tardor és temporada de bolets

Aprofita la teva estada al Càmping el Solsonès durant els mesos de tardor per sortir a buscar bolets.

El Solsonès és una de les comarques de Catalunya que es poden trobar més varietats de bolets. Fins hi tot en trobaràs al Càmping! I com no, podràs degustar-los al Restaurant amb el nostre menú gastronòmic del bolet.

A més, des del propi Càmping, durant els mesos d’octubre i novembre organitzem excursions guiades per a aprendre a diferenciar les espècies, les parts del bolet i fins hi tot alguns trucs de cuina.

Fauna i paisatges del Prepirineu

Un vol en globus és una experiència única i apassionant que t’has de permetre viure!
A Globus Pirineu ofereixen tot un seguit de packs per volar en globus per a sorprendre’t a tu i als teus! Cada pack està pensat per oferir, a part del passeig en globus, una experiència única i diferent.
5% de descompte exclusiu per a clients del Càmping el Solsonès.

Informació i contacte AQUí

Descobrir la fauna a la neu. Sortida en raquetes.

Caminar pel bosc nevat és una experiència única. Gaudir del seu silenci, escoltar el cant d’un ocell proper, descobrir les petjades dels animals que hi viuen, observar la immensitat dels paisatges nevats del Prepirineu…

A l’hivern farem una excursió amb raquetes de neu que recordareu sempre!

Excursió guiada per conèixer els ratpenats

Desmuntant llegendes

Els voliacs, ratpenats o muricecs són mamífers voladors que han conquerit el medi aeri amb grans habilitats per dormir cap per avall, moure’s en la negra nit i comunicar-se a través d’ultrasons.
El seu aspecte resulta desagradable a moltes persones, però en realitat són uns grans aliats de l’home. Ells actuen de pol·linitzadors de moltes plantes, són uns grans dispersors de llavors i com que s’alimenten d’insectes són uns grans controladors de les seves poblacions.
Fes fora les falses llegendes del teu cap i vine a conèixer-los, et sorprendran!

Si vols rebre més informació sobre aquesta visita guiada, properes dates i preus, contacta [email protected]

“Orquídies, joies de la natura”

Endinsa’t en el desconegut món de les orquídies, i gaudeix d’una impressionant explosió de colors vistosos enmig de la natura.

En aquesta sortida coneixerem moltes espècies d’orquídies i els seus mecanismes per sobreviure, gràcies al guiatge i aprenentatge dels nostres guies.

Activitat de primavera. Si vols rebre més informació sobre aquesta visita guiada, properes dates i preus, contacta [email protected]

Tancar

Excursió guiada

Vesprada de cérvols i astronomia

Si vols rebre més informació sobre aquesta visita guiada, properes dates i preus, contacta [email protected]

Tancar

Excursió guiada

Si vols rebre més informació sobre aquesta visita guiada, properes dates i preus, contacta [email protected]