Avís legal

DADES GENERALS

CÀMPING EL SOLSONES S.L., (d’ara endavant CÀMPING EL SOLSONES) com a titular del lloc web i d’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posa al vostre disposició les dades següents:

La seva denominació social és CÀMPING EL SOLSONES S.L.
El seu NIF és B25054735
Registre Mercantil de Lleida al Tom 271; foli 177 full número L-2314,
inscripció 5a.
El seu domicili social és a la carretera Sant Llorenç km. 2, de Solsona (Lleida),
Espanya.

CÀMPING EL SOLSONES informa que la Web www.campingsolsones.com té per objecte facilitar, al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta CÀMPING EL SOLSONES S.L. realitza i dels productes i serveis que presta.

CONDICIONS D’ÚS

L’accés i la utilització d’aquest lloc web us atribueix la condició d’usuari, acceptant amb aquest accés les Condicions d’Ús exposades a continuació.

Aquest lloc web proporciona a l’usuari accés a informació i continguts sobre els quals l’usuari assumeix la responsabilitat, estenent-se aquesta al procés de registre que pogués ser necessari per accedir a determinats serveis o continguts.

En el procés de registre, l’usuari serà igualment responsable de facilitar informació veraç, legítima i actualitzada, així com de fer-ne un ús diligent i confidencial de les dades daccés proporcionades.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat de la informació, continguts i serveis del present lloc web i especialment a no realitzar cap acció que pogués causar danys físics o lògics al sistema així com intentar accedir-hi de manera fraudulent utilitzant dades d’accés no autoritzades.

RESPONSABILITATS

Tant l’accés a aquesta web com l’ús que es pugui fer de la informació continguda en aquest és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. El usuari serà responsable de totes les accions que realitzi amb el seu identificador de usuari.

En concret, serà responsable d’escollir, com a clau i com a recordatori de la mateixa, contrasenyes i frases robustes, és a dir, xifres i lletres i fins i tot, als sistemes que ho permetin, signes de puntuació i caràcters especials, difícils de endevinar. Especialment, l’usuari evitarà escollir paraules del diccionari, paraules que estiguin relacionades amb ell mateix (nom de familiar, domicili, data de naixement, etc.) o senzilles d’endevinar (combinacions de noms amb mesos, prefixos i sufixos, etc.).

CÀMPING EL SOLSONES no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se del dit accés o ús de la informació.

CÀMPING EL SOLSONES es reserva el dret d’efectuar sense avís previ i sense assumir alguna responsabilitat per això les modificacions que consideri oportunes en el seu lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

CÀMPING EL SOLSONES no garanteix la inexistència d’errors a l’accés a la Web, en el seu contingut, ni que aquest estigui actualitzat, encara que desenvoluparà els seus millors esforços per, si escau, evitar-los, esmenar-los o actualitzar-los.

CÀMPING EL SOLSONES no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

CÀMPING EL SOLSONES és propietària o disposa dels deguts permisos relatius als drets de propietat intel·lectual d’aquest lloc web i dels elements continguts en aquest: textos, imatges, sons, vídeos, marques, logotips, disseny, etc. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1 de la Llei de propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquest lloc web en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de CÀMPING EL SOLSONS i/o dels seus respectius autors o titulars dels drets.

L’usuari podrà visualitzar, imprimir, copiar i emmagatzemar elements d’aquest lloc Web sempre que sigui, única i exclusivament, per a ús personal i privat.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta Web, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial de CÀMPING EL SOLSONES donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són ​​propietat de CÀMPING EL SOLSONES són marques registrades pels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra CÀMPING EL SOLSONES. Només apareixen a la web de CÀMPING EL SOLSONES a efectes de promoció i de recopilació de informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquest avís legal i condicions generals es regeixen per la legislació Espanyola i qualsevol tipus de controvèrsia o litigi relatiu a lús daquest lloc web serà interpretat conforme a les lleis vigents al lloc de residència del propietari de aquest lloc web, tenint competència per a la resolució de tot litigi o conflicte que pugui sorgir els jutjats i els tribunals competents dins l’àmbit territorial Espanyol, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur.